Συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια καινούργια στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχους 43χρονου που δολοφονήθηκε με πολλαπλές μαχαιριές στο κέντρο της Χαλκίδας, χαρακτήρισε την 39χρονη, ως μια  πανέξυπνη και εμμονική γυναίκα.

Χαλκίδα: "Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς", κατέθεσε η 39χρονη


Στην τρίωρη κατάθεσή της η 39χρονη είχε υποστηρίξει πως όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχαν δράστιδα και θύμα πριν από μερικά χρόνια.

«Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα», είπε η 39χρονη, η οποία στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο.

Δημήτρης Σούρας: Η ιστορία που διηγήθηκε η 39χρονη είναι σενάριο b thriller


Την άποψη του κ. Τάρτη, πως όσα ισχυρίστηκε η 39χρονη είναι ψέματα, συμμερίζεται και ο ψυχίατρος Δήμητρης Σούρας, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος.

Ο κ. Σούρας χαρακτήρισε την υπόθεση φρίκη, τονίζοντας πως ποτέ δεν υπήρξε ερωτική σχέση μεταξύ του θύματος και του θύτη.

«Όλη αυτή η ιστορία που διηγήθηκε η 39χρονη, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι σενάριο b thriller του παλιού Χόλιγουντ. Είναι μία ιστορία που νομίζω δεν πρέπει να σταθούμε, γιατί πιστεύω δεν υπάρχει».

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο, ο 43χρονος ζούσε συνεχώς κάτω από τις απειλές της 39χρονης.

«Ο Σάκης (σ.σ.: ο 43χρονος) ζούσε μέσα στον φόβο. Έλεγε ότι φοβάται για όλα αυτά που συμβαίνουν. Τη συγκεκριμένη γυναίκα την φοβόταν, γιατί πήγε και στον κ. Τάρτη για να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα», είπε ο Δημήτρης Σούρας.