Θρήνος σήμερα το πρωί (23/1) στην κηδεία του του 43χρονου ξυλουργού, που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα το πρωί του Σαββάτου.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία η σύζυγος και η μητέρα του 43χρονου, με την τελευταία να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Το παιδί μου, φάγατε το παιδί μου...» ούρλιαζε, ενώ πλέον αυτό που περιμένουν είναι να δοθεί απάντηση στο «γιατί» δολοφονήθηκε με τέτοιο τρόπο από την 39χρονη.


Χαλκίδα: Η "συγγνώμη" του πατέρα της 39χρονης -Aύριο η απολογία της


Σε παρόμοια τραγική κατάσταση, αλλά για εντελώς διαφορετικούς ρόλους, βρίσκεται ο πατέρας της φερόμενης ως δράστριας. «Δεν θέλω να πω τίποτα. Σήμερα είναι η κηδεία του. Θέλω να πω μόνο μια συγγνώμη στην οικογένεια του» ήταν τα μόνο λόγια του πατέρα της 39χρονης, με τη φωνή του έτοιμη να σπάσει.

Η 39χρονη απολογείται αύριο, Τετάρτη, ενώ για την ώρα δεν έχει αποκαλύψει γιατί μαχαίρωσε τον ξυλουργό μέχρι θανάτου, λέγοντας πως θα τα αποκαλύψει στον ανακριτή, κάνοντας λόγο για κάτι σοβαρό που δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι γονείς μου παρανόησαν τα όσα τους είπα. Ποτέ δεν μίλησα για βιασμό. Τους είπα απλώς για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 15 χρόνια χωρίς να πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό. Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, αμέσως ζήτησα να τους δω κατ' ιδίαν.