Όσο συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι τόσο τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι και πιο συγκλονιστικά.

Την ώρα που ο 50χρονος κρεοπώλης επιμένει πως είναι αθώος για το έγκλημα στο Μεσολόγγι, μια σειρά από αδιάσειστα στοιχεία ξεσκεπάζουν ψέματα που είπε μετά τη δολοφονία.

Ο Μπάμπης Κούτσικος εντοπίστηκε νεκρός 18 μέρες μετά την εκτέλεσή του και οι Αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ του φονικού.

Την ίδια ώρα το φως τη δημοσιότητας βλέπουν καταγγελίες εις βάρος του κρεοπώλη για κακοποίηση ζώων.

Το LIVE NEWS φέρνει στη δημοσιότητα καταγγελίες για κακοποίηση ζώων εις βάρος του 50χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη. 

Διαβάστε επίσης: Περιπλέκεται η υπόθεση στο Μεσολόγγι: Έγραφε και δεύτερο άτομο στο "τεφτέρι" του Μπάμπη Κούτσικου

Μεσολόγγι: Καταγγελίες για κακοποίηση ζώων

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε μία καταγγελία πως ο κρεοπώλης είχε στο σπίτι του δύο σκυλιά σε άθλια κατάσταση.

Η Ελένη Σόμπολου, μέλος φιλοζωικής του Μεσολογγίου, είπε στο LIVE NEWS το τι συνέβη.

 «Πήγαμε να δούμε τι γίνεται. Έβγαλε ο εθελοντής φωτογραφίες. Ήταν δύο κυνηγόσκυλα μέσα σε κλουβιά, δεμένα, χωρίς νερό και χωρίς φαγητό, σε άθλιες συνθήκες. Αυτή έγινε στις 12 Ιουνίου 2023. Βρήκα το τηλέφωνο και του είπα πως υπάρχει καταγγελία για τα ζώα. Μου είπε "ζώα είναι, έτσι πρέπει να είναι, σε αυτές τις συνθήκες" και μου κλείνει το τηλέφωνο. Στείλαμε την Αστυνομία και έκανε απλώς έναν έλεγχο. Δεν έλεγξε ούτε τις συνθήκες των ζώων ούτε τίποτα», είπε αρχικά.

 «Μετά από 2-3 μέρερς περιμέναμε μήπως αλλάξει κάτι ή όχι. Πήγα την επόμενη μέρα στο κρεοπωλείο και με ρώτησε ποια είμαι ενώ με κοιτούσε άγρια. Του είπα και μου είπε πως τα ζώα είναι ζώα. Κρατούσε τον μπαλτά και συνέχιζε να κοπανάει το κρέας. Δεν μου έδινε σημασία. Τον ρώτησα τι θα κάνουμε με τα ζώα και μου είπε πως τίποτα δεν θα έκανε. Ήθελε να με φοβίζει με τον μπαλτά. Ήταν πολύ νευρικός».

Μεσολόγγι: O χώρος που βρέθηκαν τα σκυλιά

mesologi-zoa2

mesologi-zoa

Τέλος, η κ. Ελένη Σόμπολου είπε πως έχει ακουστεί στο Μεσολόγγι πως ο κρεοπώλης πήγαινε και σκότωνε τα γέρικα σκυλιά όταν κάποιος του το ζητούσε, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη καταγγελία, αλλά ερευνάται.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyop5kjpr6a9)