Η Ραφαέλα Πιτσικάλη, το 21χρονο κορίτσι από τα Χανιά που έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους, τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και το πανελλήνιο.

Διαβάστε ακόμα: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Σημειώνεται πως η Ραφαέλα, που αντιμετώπιζε μια σπάνια μορφή της νόσου (σάρκωμα Ewing), είχε επιλέξει να μοιραστεί τη μάχη που έδινε τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας ενεργή παρουσία στα social media.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Ανδρέας Πιτσικάλης, αποχαιρέτησε την κόρη του με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, «ραγίζοντας καρδιές» για την απώλεια της 21χρονης Ραφαέλας.

Δείτε την ανάρτηση του πατέρα της Ραφαέλας Πιτσικάλη

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ό,τι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας. Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε, παιδί μου, και μας λείπεις πολύ», έγραψε ο κ. Πιτσικάλης.

Δημοσιεύτηκε από Andreas Pitsikalis στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024