Έφυγε από τη ζωή η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά από τα 21α γενέθλιά της (γεννήθηκε 5 Ιανουαρίου 2003), βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους της, αλλά και την τοπική κοινωνία των Χανίων που βρισκόταν στο πλευρό της.

Η νεαρή κοπέλα τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής.

*Διαβάστε εδώ: Θρήνος στις Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης - Έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου

Για να καταστεί δυνατή η νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και σε αυτό συνέβαλε αρκετός κόσμος που ανταποκρίθηκε με αλληλεγγύη στο κάλεσμα της οικογένειάς της.


Η επαφή της Ραφαέλας με τα social media

Η Ραφαέλα αρκετά συχνά μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media προχωρούσε σε αναρτήσεις, στις οποίες μοιραζόταν τον αγώνα της και προσπαθούσε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο Γολογοθάς για την 21χρονη κοπέλα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, όταν η 17χρονη τότε κοπέλα, είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους.