Η ΕΛ.ΑΣ.  αναζήτα  στοιχεία για την ενδεχόμενη εμπλοκή του κρεοπώλη στην εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, όπως και ενδεχόμενη εμπλοκή τρίτου προσώπου, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Star.

Διαβάστε σχετικά: Μεσολόγγι: Πληροφορίες ότι ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη Κούτσικο σε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού – Ο έντονος καβγάς πριν από την εξαφάνιση (Βίντεο)

Για την εξαφάνιση έχει ήδη ασκηθεί ποινική  δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά 50χρονου, ο οποίος δεν έχει ομολογήσει και εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση. 

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά εκτός από το video για την εμπλοκή του κρεοπώλη και στοιχεία στο… χώμα  τα οποία θα οδηγήσουν στα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη. 

Ένα νέο επιβαρυντικό στοιχείο για τον κατηγορούμενο κρεοπώλη είναι η αποκάλυψη ότι ο ίδιος είχε έναν έντονο καυγά με τον αγνοούμενο Μπάμπη 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση.

Τότε, ο 31χρονος είχε πάει στο κρεοπωλείο του 50χρονου και είχαν έντονο διάλογο για τα χρήματα που του χρωστούσε ο κρεοπώλης.

H ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείει την εμπλοκή τρίτου ατόμου στην εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

«Δεν αποκλείεται η εμπλοκή κι άλλου ατόμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, στην εκπομπή Live News του Mega.

Όπως πρόσθεσε, «η έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εμπλοκή άλλων ανθρώπων. Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε ό,τι στοιχείο βρίσκουμε για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο».

Σχετικά με το ενδεχόμενο κίνητρο τόνισε ότι δεν έχει διευκρινισθεί αλλά τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η  ΕΛΑΣ δείχνουν ότι υπήρξε ραντεβού ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, αλλά όχι για κυνήγι, όπως υποστηρίζει ο δεύτερος.

Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο ο κρεοπώλης να έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει σε αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού στην περιοχή, καθώς  ο 31χρονος φέρεται να έκανε τέτοιου είδους αναζητήσεις στο διαδίκτυο μία ημέρα πριν από το κινητό του τηλέφωνο.