Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στην περιοχή του Μεσολογγίου, προκειμένου να βρεθεί η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, του 31χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, όταν κλήθηκε να πάει σε ραντεβού θανάτου που, όπως λένε οι Αρχές, έστησε ο 50χρονος κρεοπώλης.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση με δόλο εξακολουθεί και δηλώνει αθώος, χωρίς ωστόσο να δίνει καμία απολύτως λεπτομέρεια για το γεγονός ότι ενώ δηλώνει πως άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των πρώην ΤΕΙ και επέστρεψε σπίτι του, τον πιάνουν κάμερες σε διάφορα σημεία του Μεσολογγίου.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των αστυνομικών που τον ανέκριναν από τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο κρεοπώλης αρνούνταν πεισματικά να απαντήσει στην οποιαδήποτε ερώτηση, λέγοντας «δεν γνωρίζω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω».

Οι συγγενείς του αγνοούμενου, για ακόμη μια ημέρα σήμερα, έχουν ξεχυθεί στον κάμπο, όπου τελευταία φορά εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του Μπάμπη, προτού αυτό χαθεί. Χωρισμένοι σε μικρές ομάδες, οι συγγενείς και οι φίλοι του «σαρώνουν» μια μεγάλη έκταση από τις 9 το πρωί αναζητώντας το παραμικρό στοιχείο που ενδεχομένως οδηγήσει στην εύρεση της σορού του 31χρονου.

*Διαβάστε εδώ: Μεσολόγγι: Κοντά στη λύση του γρίφου με την εξαφάνιση του Μπάμπη - Σε τελικό στάδιο οι έρευνες - Και δεύτερος ύποπτος

Για τις Αρχές, πλέον, είναι ξεκάθαρο πως ο Μπάμπης δεν είναι ζωντανός. Ο κατηγορούμενος είναι εντελώς αρνητικός στο να δώσει κάποιο στοιχείο προκειμένου να απαλυνθεί ο πόνος της οικογένειας.


Στο κάδρο των υπόπτων ακόμα ένα πρόσωπο

Οι αστυνομικοί πάντως, που συνεχίζουν τις έρευνες, έχουν βάλει στο κάδρο τους ακόμα ένα πρόσωπο. Πρόκειται για έναν φίλο του κρεοπώλη, που γνώριζε τον Μπάμπη και φαίνεται πως είχαν πάει κάποιες φορές για κυνήγι μαζί.

Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται πως είχε μια είδους συνεργασία με τον κρεοπώλη σε μια δραστηριότητα η οποία ερευνάται εδώ και ένα 24ωρο από τις Αρχές. Πρόκειται για οικονομικές δοσοληψίες μαύρου χρήματος και για την ίδια υπόθεση ελέγχονται τρία ακόμη άτομα.

Τα τέσσερα πρόσωπα που κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση χθες, Πέμπτη το πρωί, έχουν άμεση σχέση με τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, με τους αστυνομικούς να κάνουν επίμονες ερωτήσεις στα πρόσωπα αυτά.

Δύο από αυτά τα πρόσωπα όμως, ερωτήθηκαν και για το θέμα της εξαφάνισης του Μπάμπη. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, καθώς το κινητό του ενός εντοπίστηκε να δίνει σήμα σε περιοχή κοντά στο σημείο όπου τελευταία φορά εξέπεμψε το κινητό του Μπάμπη, ενώ η γυναίκα δέχθηκε επίμονες κλήσεις από το κινητό του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία, χωρίς όμως εκείνη να απαντήσει σε αυτές.

Στις 11 το πρωί της Δευτέρας ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις του ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου.