Θρηνεί το Πλουτοχώρι Ηλείας για το ζευγάρι του οποίου το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου το βράδυ της Δευτέρας (15/1).

Την Τρίτη (16/1) εντοπίστηκε η σορός της 38χρονης γυναίκας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η αδερφή της άτυχης Γεωργίας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και όπως είπε, ενημερώθηκε μέσω διαδικτύου πως υπάρχει ένα αγνοούμενο ζευγάρι στην περιοχή: «Έπαιρνα την αδερφή μου, δεν το σήκωνε και κατάλαβα ότι ήταν αυτοί».


Ηλεία: "Ήταν το πιο ευαίσθητο άτομο που έχω γνωρίσει"


Έπειτα ξέσπασε λέγοντας πως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε την αδερφή της λόγω μιας βροχής: «Είναι μαζί από παιδιά. Είναι ένας έμπειρος οδηγός. Και δεν μπορεί επειδή βρέχει να πνιγόμαστε. 40 χρονών άνθρωποι να πνίγονται επειδή έβρεξε. Δεν το χωράει το μυαλό μας. Πώς γίνεται επειδή βρέχει στην Ελλάδα να πνιγόμαστε».

«Η Γεωργία αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά, την αγαπούσαν όλα. Ήταν το πιο ευαίσθητο άτομο που έχω γνωρίσει», είπε συγκινημένη για την αδερφή της.

«Έρχονταν από τη Μεσσηνία και φτάνοντας στο Πλουτοχώρι, είδανε ότι το νερό είχε υπερχειλίσει. Κάποιοι είχαν σταματήσει και του είπαν να μην περάσει. Εκείνος πέρασε και έγινε το μοιραίο», είπε από την πλευρά του ο ξάδερφός της στο STAR.