Θρήνος στην οικογένεια της 38χρονης Γεωργίας από την Ηλεία, που ανασύρθηκε νεκρή σήμερα το πρωί (16/1) μετά από έρευνες για τον εντοπισμό της ίδιας και του 45χρονου αρραβωνιαστικού της, μετά την παράσυρσή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν από χείμαρο.

Hλεία: Το χρονικό της τραγωδίας - Πως παρασύρθηκε το όχημα

Το ΙΧ του ζευγαριού παρασύρθηκε από χείμαρρο χθες το βράδυ (15/1) στο χωριό Πλουτοχώρι Ηλείας και άπαντες προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός ο 45χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star όλα έγιναν περίπου στις 8.30 το βράδυ.

Χρειάστηκαν λίγα λεπτά και η 38χρονη Γεωργία με τον 45χρονο αρραβωνιαστικό της χάθηκαν στην ορμή του χειμάρρου. «Περιμέναμε να βγει μήπως σπάσει κανένα τζάμι κι ωστόσο τον πήρε σβούρα, τον γύρισε. Τα έχασε; Δεν άνοιγε η πόρτα;… » αναρωτιέται αυτόπτης μάρτυρας.

«Το γεφύρι αυτό βουλώνει συνέχεια. Ήρθαν τρακτέρ δεν πέρναγε τίποτα, πήγαινε μέσα στο χωριό το νερό» δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Πλουτοχωρίου, Μιχάλης Πυρλής.

Ηλεία: "Τον παρακάλαγαν να εγκαταλείψει και να φύγει"

Μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας καθάριζαν από λάσπες και φέρτα υλικά το ρέμα. Όσο περνούσε η ώρα, η αγωνία κορυφωνόταν. «Προσπάθησε να περάσει απέναντι στο γεφύρι για να μπει στο χωριό. Δυστυχώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης για το μοιραίο περιστατικό.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος. «Τον παρακάλαγαν να το εγκαταλείψει (το ταξί) και να φύγει, «δεν είναι τίποτα θα περάσω» έλεγε. Οι υποδομές αυτές δεν αντέχουν πλέον». 

Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Με το πρώτο φως της ημέρας ήρθε η τραγική αποκάλυψη.

Η νεαρή Γεωργία εντοπίστηκε νεκρή περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημα. Νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο του ζευγαριού εντοπίστηκε από δύτες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών περίπου 1,5χλμ μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε.

Ο 45χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης γυναίκας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ακόμα αναζητείται με τις ελπίδες όσο περνούν οι ώρες να εξανεμίζονται.