Φρίκη και οργή προκαλούν οι  αποκαλύψεις που  έρχονται στο φως για το πως λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας που εκπόρνευε ανήλικα κορίτσια στον Κολωνό, ενώ την ίδια ώρα ο φωτογράφος που προφυλακίστηκε αρνείται τις κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι βασικό ρόλο στην οργάνωση φαίνεται να έχει παίξει η «Λορέλα», μια 31χρονη η οποία είχε δημιουργήσει «φιλική σχέση» με μια 15χρονη και βρήκε πελάτες λαμβάνοντας ένα ποσοστό από τις «αμοιβές». 

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της 17χρονης για το κύκλωμα μαστροπείας - "Έχω φάει ξύλο από τον 55χρονο"

 Αρνείται τις κατηγορίες ο φωτογράφος

Ένας άλλος από τους έξι συλληφθέντες είναι ένας άντρας που φαίνεται να είναι εκείνος που φωτογράφιζε τα κορίτσια και έχει προφυλακιστεί.

Ο ίδιος ανέφερε: «Γνώρισα τα κορίτσια μέσω του διαδικτύου. Είχαμε κοινούς φίλους και μου τις έβγαλε προτεινόμενες. Δεν έχω κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Εκείνες με προσέγγισαν λέγοντάς μου ότι ήταν ενήλικες και ήθελαν να τις φωτογραφίσω για να ανεβάσω φωτογραφίες τους.

»Πράγματι τις φωτογράφισα σε μια πισίνα. Όχι προκλητικά. Εκείνες μου έδωσαν προκλητικές τους φωτογραφίες, τις οποίες είχαν βγάλει μόνες τους. Δεν πήρα ποτέ χρήματα και δεν έκλεινα εγώ ραντεβού. Έχω μπλεχτεί λόγω της γνωριμίας μου με την 31χρονη».

Αποκάλυψη: «Λόγω πολυκοσμίας λίγο υπομονή»

Οι Αρχές, όπως αποκαλύπτει το Live News, έχουν ανακαλύψει τις αγγελίες μέσω των οποίων φέρεται να προωθούσε τις ανήλικες  ο «φωτογράφος».

Η εν λόγω αγγελία έχει αναρτηθεί στις 6 Απριλίου του 2023 κι αναφέρει:

 «Λόγω πολυκοσμίας λίγο υπομονή και παρακαλώ πολύ όλοι θα εξυπηρετηθούν. Η κοπέλα είτε μόνη της είτε κ οι δύο μαζί είναι σούπερ καλές αλλά δεν κάνουν πολλά ραντεβού την ημέρα για να είναι ξεκούραστες».