Όλο και περισσότερα στοιχεία από μαρτυρίες ανακαλύπτουν οι Αρχές σε ότι αφορά το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, με την αστυνομία να προχωρά σε δύο συλλήψεις στις 3 που ήδη έχουν γίνει για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικα κορίτσια.

Αστυνομικές πηγές για την επιχείρησή τους που απλώθηκε σε όλα την Αττική αναφέρουν:

«Συνελήφθησαν στις περιοχές του Κολωνού, Εκάλης και Κορυδαλλού για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσας σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών».



Κολωνός: Πως δρούσε το κύκλωμα


Τα κοριτσάκια τα ψάρευαν στα μπαρ. Η γυναίκα φέρεται να διευκόλυνε στην εύρεση των πελατών ο δεύτερος συλληφθείς τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους αναρτώντας τις φωτογραφίες στο διαδίκτυό ενώ ο τρίτος στο σπίτι του στον Κορυδαλλό συνευρέθηκε με τις ανήλικες για 100 ευρώ.

Συγγενείς από την άλλη θα πουν πως δεν πιστεύουν πως ο άνθρωπος τους μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο:

«Έχει δύο παιδιά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Είναι ο καλύτερος πατέρας, ο καλύτερος οικογενειάρχης. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλη την νύχτα, δηλαδή δεν είναι άνθρωπος της ατιμίας. Ότι δεν έχει καμία σχέση με τέτοια πράγματα, βάζω και τα δυο μου, χέρια, πόδια στην φωτιά, είμαι σίγουρος, βέβαιος. Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο».


Μια μητέρα άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό

Το κουβάρι της αδιανόητης υπόθεσης ξεκίνησε μετά την καταγγελία μιας μητέρας μιας από τις κοπέλες που η ιστορία της θυμίζει το δράμα της μικρούλας 12χρόνης του Κολωνού.

«Μιλάτε πράγματα που δεν ισχύουν. Είμαι έτοιμη να ενημερώσω την πρεσβεία μου, γιατί δεν πάτε καλά. Τι λέτε βρε παιδιά; Τι λέτε; Η κόρη μου δεν ξέρει αυτή την γυναίκα. Από αυτή την στιγμή που η μάνα της μου λέει μου πήρε την κάρτα και μου μπαίνουν λεφτά στον λογαριασμό μια χαρά τα ήξερε. Δεν κάνανε παρέα πήγε η δικιά μου και είπα στην κόρη μου δεν είναι καλό παιδί, θα κόψεις μαζί της, συζητήσαμε. Εγώ πάντως είπα στην μάνα της: «μάζεψε την κόρη την β…. γιατί από εμένα δεν θα γλιτώσει, θα κάνω τα πάντα». Μόλις έμαθα τα πάντα από την κόρη μου σηκώθηκα και πήγα στην ΓΑΔΑ απευθείας. Ότι μου είπε το παιδί μου. Εγώ ξέρω για άλλα κορίτσια από άλλο κύκλωμα, βασικά είναι το ίδιο κύκλωμα που έχουμε κάνει 7 οικογένειες».


"Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά, όλα ανήλικα"


Η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα της αδίστακτης συμμορίας, που ωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, μίλησε στο MEGA περιγράφοντας τη δομή του κυκλώματος μαστροπείας.

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από την Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό την Δ… , τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δε μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δε την άφησε στην ησυχία της».

«Σπάει» την σιωπή της και η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η τραγική μητέρα της 15χρονης, θα πει πως η επονομαζόμενη συλληφθείσα «Λορένα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα. Στην μαρτυρία της που η Ελλάδα θα ακούσει με κομμένη την ανάσα βάζει στο κάδρο μια 25χρονη με την κωδική ονομασία Έλενα.

«Καμία σχέση με την Λορένα, την Έλενα ξέρει, την 25χρονη. Αυτή έκανε τις πιο πολλές … και δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς».

Αποκλειστικά στο Live news θα αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει και πρώην εργοδότης της γυναίκας που φέρεται να είχε, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, ηγετικό ρόλο.

«Μια χαρά κοπέλα ήταν, δούλευε για τον γιο της και μόνο για τον γιο της. Δεν μου είχε περάσει τίποτα από το μυαλό. Δεν είχε δείξει τίποτα περίεργο. Αν ισχύει αυτό είναι πολύ κατακριτέο και πολύ άσχημο πράγμα».

Αστυνομικές πηγές από την άλλη εκτιμούν πως τις επόμενες ώρες νέα συγκλονιστικά στοιχεία που θα έρθουν στο φως θα δώσουν απαντήσεις και στα υπόλοιπα σκοτεινά σημεία.


" Έχω την αίσθηση πως θα υπάρχουν και άλλα θύματα", λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου θύματος

Ο Γιώργος Κανιάρης, δικηγόρος οικογένειας της 14χρονης, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Είναι πολύ νωπή η υπόθεση. Έχω την αίσθηση πως θα υπάρχουν και άλλα θύματα. Είναι από το καλοκαίρι του προηγούμενου έτους που ωθούσαν την 14χρονη. Πιστεύω πως το κύκλωμα είναι μεγάλο. Δεν έχω ακριβή εικόνα για το πόσο συχνά πήγαινε».