Για την 31χρονη «Λορέλα», που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, μίλησε η μητέρα της στην εκπομπή «Live News» στο MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 31χρονη «Λορέλα» και ο 33χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για μαστροπεία και πορνογραφία, πήραν τον δρόμο για τη φυλακή.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Η χλιδάτη ζωή της 15χρονης έκανε τη μητέρα της να ξεσκεπάσει το κύκλωμα μαστροπείας - "Ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά"

Η μητέρα της 31χρονης «Λορέλα» μίλησε στο «Live News» και ανέφερε ότι η κόρη της είναι ένα κορίτσι που δεν είχε ποτέ στη ζωή της μπλέξει και επιμένει ότι η 31χρονη δεν έχει κάνει τίποτα.

Το ξέσπασμα της μητέρας της 31χρονης
"Λορέλα" που προφυλακίστηκε για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό

«(Την κόρη μου) Τη γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ.

Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ.

Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορέλα ήθελε να την ξεμπλέξει, όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα.

Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά που πληρωνόταν από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για τον Μ… (το παιδί της). Βέβαια θα είχε χρήματα αν έκανε όλα αυτά.

Σας το λέω, δεν έκανε τίποτα. Την είδα (τη 17χρονη) που ερχόταν για (να βάλει) βλεφαρίδες και όχι μόνο η Δ… (17χρονη), έρχονταν κοπέλες για να βάλουν βλεφαρίδες.

Η κόρη μου δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Να πάνε όλα καλά γιατί…».