Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο εκ των τριών κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες.

Πρόκειται για την 31χρονη από την Αλβανία, που θεωρείται εγκέφαλος του κυκλώματος και τον 34χρονο από την Εκάλη με το ψευδώνυμο «Πέτρος ο φωτογράφος» στους αποδίδονται τα αδικήματα της μαστροπείας τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ´ εξακολούθηση και της πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ´ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατ´ επάγγελμα.

Διαβάστε ακόμα: Kολωνός: Αποκαλυπτική μαρτυρία 17χρονης - "Με πίεσαν να υπερασπιστώ την εγκέφαλο του κυκλώματος"


Κύκλωμα μαστροπείας: Αφέθηκε ελεύθερος ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό

Ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι κατά πληροφορίες δήλωσαν αθώοι στις απολογίες του.


Τι είπε η "Λορέλα" στην απολογία της - "Πήγα να σταματήσω την 17χρονη"

Η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει. Μάλιστα είπε πωςδεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.


"Δεν ξέραμε ότι ήταν ανήλικες"

Από την πλευρά τους οι δύο συγκατηγορούμενοι της φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες καθώς τους εμφανίζονταν ως 20άρες.

Ακόμα έξι άνδρες εμπλέκονται στο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανήλικων κοριτσιών. Στο μεταξύ, προθεσμία να απολογηθεί πήρε η 25χρονη με το ψευδώνυμο «Ελενα» που συνελήφθη την Κυριακή ενώ από μαρτυρία ανήλικης περιγράφεται ως γνωστή της μητέρας της που την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση. Επίσης συνελήφθη ένας 63χρονος άνδρας ως πελάτης του κυκλώματος.