Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την πολύκροτη κατάθεση του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του και βιαστή της 18χρονης πλέον κόρης του.

Η 18χρονη σήμερα νεαρή γυναίκα βίωνε τη φρίκη από τα 9 της χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα gegonota.news, ο πατέρας της στην κατάθεσή του στον ανακριτή αναφέρθηκε και σε άλλες λεπτομέρειες που σοκάρουν.

«Η κόρη μου μού εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν ''παρών'' και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι 9 ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο, καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου όπου βρισκόταν με την κόρη μου. Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία, καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι την αντίδρασή του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε, έδειχνε αμέσως φοβισμένος, αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχτεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο», είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος στις δικαστικές Αρχές.

*Διαβάστε εδώ: Βόλος: Το δράμα της 18χρονης που βίαζε από παιδί ο 33χρονος αδελφός της μητριάς της – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη (Βίντεο)


Δολοφονία στον Βόλο: Το παιδί μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στις δικαστικές Αρχές πως ο βιοπορισμός ο δικός του και της οικογένειάς του, πρωτίστως του ανήλικου παιδιού του, που είναι ηλικίας 9 ετών, και της κόρης του, που είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, καθώς δεν έχουν οποιοδήποτε άλλο εισόδημα.

«Η κόρη μου, που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά, καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτριά της και η ψυχολόγος», ανέφερε ο 50χρονος στην κατάθεσή του.

Όπως έγινε γνωστό από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου, η οποία εξέτασε τη 18χρονη πριν από το συμβάν στις 8/1/2024, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, έπειτααπό χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.