Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15/01, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο 50χρονος που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 33χρονο αδελφό της δεύτερης συζύγου του, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στις στροφές μετά την ΑΓΕΤ, καθώς την ίδια μέρα το πρωί έμαθε από την 18χρονη κόρη του ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας και βιασμού από τον κουνιάδο του.


Αναμένεται η έλευση του Αλέξη Κούγια στα Δικαστήρια

Στα Δικαστήρια έφτασαν ακόμα οι συγγενείς του 50χρονου - περίπου 9 άτομα - και αναμένεται η έλευση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος με τον Μιχάλη Βασιλικό έχουν αναλάβει από κοινού την υπεράσπιση του 50χρονου.

*Διαβάστε εδώ: Δολοφονία στον Βόλο: ''Ήθελα να τον κάνω να ομολογήσει, όχι να τον σκοτώσω'' - Τι ισχυρίζεται ο 50χρονος δράστης

Οι κατηγορίες για το έγκλημα τιμής που συγκλόνισε την περιοχή και το πανελλήνιο είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και τις επόμενες ώρες ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφανθούν για το αν θα προφυλακιστεί.

*Πηγή: magnesianews.gr