Ως έγκλημα ερευνάται και επίσημα η υπόθεση του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγιμετά από βούλευμα της Εισαγγελίας Μεσολογγίου, η οποία διέταξε την άρση του τραπεζικού απορρήτου τόσο για τον ίδιο τον 31χρονο όσο και τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης.

Αυτό που προκύπτει από το βούλευμα που εκδόθηκε πριν από λίγες ώρες από την εισαγγελία είναι πως προκύπτουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα πως η εξαφάνιση του Μπάμπη, είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

*Διαβάστε εδώ: Συνεχίζεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσε ο κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη


Η Εισαγγελία Μεσολογγίου διέταξε άρση τραπεζικού απορρήτου

Αυτό που ζητήθηκε είναι να διαπιστωθούν οι κινήσεις των λογαριασμών των δύο ανδρών, του βασικού υπόπτου και του Μπάμπη Κούτσικου το χρονικό διάστημα από 1/1/2018 έως 5/1/2024. Και αυτό διότι ο 31χρονος είχε ζητήσει από τον επιχειρηματία να του επιστρέψει τα χρήματα που του χρωστούσε, 17.000 ευρώ μέχρι την περασμένη Κυριακή, οπότε και θα έφευγε για την Αθήνα και από εκεί για την Ιταλία όπου μένει και εργάζεται τον τελευταίο καιρό.

«Διενεργείται αυτεπάγγελτη προανάκριση, υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου, με σκοπό τη διακρίβωση τέλεσης και τον κολασμό του υπαιτίου του κακουργήματος της ανθρωποκτονίας με δόλο, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 299 Π.Κ., που φέρεται ότι διαπράχθηκε σε βάρος του ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ Χαραλάμπους κατά το χρονικό διάστημα από 20:30 ώρα της 4ης/1/2024 έως μη προσδιορισθέντα χρόνο, αλλά τουλάχιστον μέχρι και την 7/1/2024», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Οι έρευνες των αστυνομικών πλέον λαμβάνουν νέα τροπή και υπό αυτό το πρίσμα, λένε οι αξιωματικοί που συμμετέχουν στις έρευνες, ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος του 50χρονου επιχειρηματία είναι πλέον, θέμα χρόνου.