Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Ηλείας μετά από παράσυρση οχήματος από χείμαρρο στο χωριό Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων το βράδυ της Δευτέρας.

Το αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από χείμαρρο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο. 


Ηλεία: Είχε κινδυνέψεια και άλλη γυναίκα

Στο Πλουτοχώρι στην Ηλεία επικρατεί αγωνία για την τύχη τους. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ταξί ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Στο σημείο βρέθηκαν 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό.

Ταυτόχρονα κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.