Για συγκλονιστικά στοιχεία βρέθηκαν στο σπίτι της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη που βρέθηκε δολοφονημένη με βασικούς υπόπτους τον σύντροφό της και τον φίλο του, κάνει λόγο η δικηγόρος της, ενώ η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει ότι δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλες οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Ειδικότερα, η δικηγόρος της οικογένειας, Αριάδνη Νούκα, μιλώντας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας. 

 «Έχουν βρεθεί κάποια πράγματα στο σπίτι της Γεωργίας. Αυτά τα στοιχεία δείχνουνε τη χειριστική συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου απέναντι στη Γεωργία, πως είχε γίνει πλύση εγκεφάλου, είχε δημιουργηθεί μία εξάρτηση απόλυτη. Εν καιρώ θα τα δώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. 

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αμετανόητος ο σύντροφος της 41χρονης μέσα από τη φυλακή - ''Δεν πείραξα ποτέ τρίχα της Γεωργίας''

 Τι υποστηρίζει η οικογένεια της Γεωργίας για την δολοφονία της

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της Γεωργίας είναι πεπεισμένη ότι οι δύο προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι τέλεσαν το αποτρόπαιο έγκλημα κατά συναυτουργία.

 «Αυτό που γνωρίζει η οικογένεια είναι ότι τα τραύματα ήταν ιδιαίτερα βαριά, ιδιαίτερα σκληρά, έγινε η δολοφονία της με ένταση που φαίνεται ότι υπήρχε μίσος», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Στο Mega μίλησε και ένας φίλος της Γεωργίας αφήνοντας να εννοηθεί ότι η έγκυος είχε δεχθεί και στο παρελθόν βαριά χτυπήματα από τον 39χρονο.

 «Η Γεωργία βρισκόταν με κολάρο κάποια στιγμή, και πρέπει να είχε χτυπηθεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Την απειλούσε δια μέσου του παιδιού, πράγμα το οποίο το κατάπιε η Γεωργία, το κράτησε μέσα της και δεν το είπε ποτέ, είμαι σίγουρος για αυτό».