Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Γεωργίας Μουράτη, της 41χρονη εγκύου, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό Μέσο thesstoday.gr, δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας καταθέτει αυτή την ώρα η συνήγορος της οικογένειας της δολοφονημένης Γεωργίας Μουράτη.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία ήταν νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα από το κινητό της - "Την είδαμε να φοράει κολάρο", λέει φίλος της

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με τη συνήγορο της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, κ. Νούκα, είναι πως υπάρχουν νέα στοιχεία που «κλειδώνουν» την ενοχή των δύο ανδρών, ενώ, σύμφωνα με την ίδια, τα τραύματα που έφερε η κατακρεουργημένη σορός του θύματος φανερώνουν πως υπήρχε μίσος από πλευράς του δράστη. Σε δηλώσεις της σημείωσε ακόμη πως το θύμα είχε συναισθηματική εξάρτηση από τον 39χρονο.

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: "Τα τραύματα ήταν ιδιαίτερα βαριά και σκληρά"

«Είχε γίνει μια γενικότερη πλύση εγκεφάλου, είχε δημιουργηθεί συναισθηματική εξάρτηση απόλυτη. Αυτό που γνωρίζει η οικογένεια από τους ανθρώπους που είδαν τη σορό της είναι ότι τα τραύματα ήταν ιδιαίτερα βαριά και σκληρά. Η δολοφονία της έγινε με ένταση που προσδίδει – φαίνεται ότι υπήρχε μίσος. Αυτό δείχνει η ένταση των τραυμάτων. Είχε καταστραφεί μέχρι και ο αυχενικός σπόνδυλος, πέρα από την τραχηλική χώρα», εξήγησε η συνήγορος.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο 34χρονος φίλος του που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της πήραν δρόμο για τη φυλακή. Οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πηγή: thesstoday.gr