Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star, τα στοιχεία προκύπτουν μέσα από την ομολογία του φίλου του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τους δολοφόνους της Γεωργίας - "Βλέπαμε την κοπέλα τραυματισμένη στο πρόσωπο"

Το σχέδιο για ληστεία που κατέληξε στη δολοφονία της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη

Το σχέδιο το είχε καταστρώσει ο σύντροφος της Γεωργίας, όπως ισχυρίζεται. Θα έκαναν μια ψεύτικη ληστεία στην άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με το σχέδιο, ο σύντροφος θα έπαιρνε τη Γεωργία από τη δουλειά και θα επέστρεφαν στο σπίτι. Ο φίλος ήταν εκείνος που θα επιτίθετο στη Γεωργία και μάλιστα είχε σχεδιαστεί ακόμα και ο τρόπος! Θα την έπιανε από πίσω και θα της έκλεινε το στόμα για να μην φωνάξει. Στη συνέχεια θα την πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και  εκεί θα την ακινητοποιούσαν με χειροπέδες.

Ο σύντροφος της  Γεωργίας του είχε δείξει ακόμα και το μαχαίρι με την κίτρινη λαβή  με το οποίο θα την απειλούσε. Μετά θα πήγαιναν στο πατρικό της σπίτι,  θα έκλεβαν το ποσό των 7 – 8.000  ευρώ που είχαν οι γονείς της.

Ο σύντροφος φέρεται επίσης να είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια με την ελπίδα να μην εντοπιστεί. Είχε ζητήσει μάλιστα από τον φίλο του να πάει στο σπίτι του και να μην έχει πάνω του κινητό για τον λόγο που καταλαβαίνουμε όλοι. Αυτό που δεν είχε μετρήσει ήταν ότι οι κινήσεις καταγράφονταν από κάμερες ασφαλείας στην ίδια του τη γειτονιά.