Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στην έρευνα του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη, προκειμένου να εντοπιστεί ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος από το Μεσολόγγι, ο οποίος έχει εξαφνιστεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω messenger, τις οποίες έσβησε ο 50χρονος.

Μεσολόγγι: "Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά"

Στα μηνύματα αυτά ο 31χρονος επικοινωνεί ξανά και ξανά με τον κρεοπώλη και του ζητεί τα χρήματα που του είχε δανείσει. Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Ο λόγος φυσικά για τις 17.000 ευρώ που είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο, ωστόσο σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη δεν τα επέστρεψε ποτέ.

Την ίδια στιγμή, στην Αστυνομία έχουν κληθεί νέα πρόσωπα για να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση, τα οποία είναι από το φιλικό περιβάλλον του 31χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών στις καταθέσεις τους δίνουν μία άλλη τροπή στην υπόθεση, καθώς δεν μιλούν μόνο για ένα χρέος.