Συνεχίζεται για 16η μέρα το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη να είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση. 

«Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω ότι θα μου μιλήσει το παιδι μου», λέει η μητέρα του Μπάμπη, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Θεωρεί ότι ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε το γιο της ζωντανό στις 4 Γενάρη, δολοφόνησε το παιδί της πισώπλατα. «Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί… Κάτι κακό έχει γίνει από αυτόν, γιατί χρωστούσε τα χρήματα» προσθέτει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης μέσα σε σούπερ μάρκετ να αγοράζει χαρτί κουζίνας. Είναι λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. Αμήχανος, νευρικός, καπνιζει, κοιτά διαρκώς γύρω του. Πετάει τα χρήματα στο ταμείο και φεύγει για το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε ακόμα: Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: "Το αδίκημα έχει τελεστεί από διάφορους δράστες" λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Χτενίζουν» την περιοχή

Για 16η ημέρα η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου «χτενίζει» το Μεσολόγγι, αναζητώντας ένα σημάδι που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου. Συγγενείς, φίλοι και εθελοντές αναζητούν τον 31χρονο στη βαλτώδη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Από τις 4 Ιανουάριου, οπότε και τα ίχνη του Μπάμπη χάθηκαν, ο κρεοπώλης έχει πέσει σε απανωτές αντιφάσεις. Ο κατηγορούμενος κρατά από την αρχή σκληρή στάση και αρνείται τα πάντα. Ο 50χρονος βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση σε άλλο αστυνομικό τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και τη Δευτέρα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή στο Μεσολόγγι.

Την ίδια στιγμή, στην έρευνα για τον εντοπισμό του 31χρονου ρίχτηκε ειδική ομάδα εκπαιδευμένων σκυλιών, ενώ οι έρευνες θα εστιαστούν και σε πηγάδια της περιοχής.

Με πληροφορίες από MEGA