Αξιολόγηση των υπαρχόντων ευρημάτων των έως τώρα ερευνών πραγματοποιούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στο Μεσολόγγι και συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου.

Σήμερα είναι η 8η ημέρα που ο 31χρονος παραμένει εξαφανισμένος, με τους συγγενείς του να κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει στις Αρχές. Ειδικά στον 50χρονο επιχειρηματία, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον άνθρωπό τους και έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Οι συγγενείς του αγνοούμενου, οι δύο αδελφές του, η Χριστίνα και η Μαρία, αλλά και η μητέρα τους, Γεωργία, ζούνε τον δικό τους Γολγοθά, αφού επί οκτώ 24ωρα συμμετέχουν στις έρευνες και προσπαθούν να βρουν το παραμικρό στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες. Ο καημός της μητέρας μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, με τους οικείους να φοβούνται μήπως πάθει κακό, αφού η κατάσταση της υγείας της είναι επιβαρυμένη και στο πρόσφατο παρελθόν είχε προχωρήσει σε αρκετές σοβαρές επεμβάσεις για θέματα υγείας που αντιμετωπίζει.


Μεσολόγγι: Το τελευταίο στίγμα του κινητού του αγνοούμενου Μπάμπη και οι κάμερες ασφαλείας

Σήμερα, Παρασκευή, το πρωί έφτασε στο Μεσολόγγι και ακόμα ένα κλιμάκιο ψηφιακών αναλύσεων και ερευνών της ΓΑΔΑ, το οποίο θα ρίξει βαρύτητα στον εντοπισμό του τελευταίου στίγματος του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου Μπάμπη, αλλά και της ακριβής διαδρομής που ακολούθησε το τηλέφωνο από τη στιγμή που ο 31χρονος έφυγε από το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως αυτό συνέβη την περασμένη Πέμπτη λίγο μετά τις οκτώ, όταν συναντήθηκε με τον βασικό ύποπτο, τον επιχειρηματία του Μεσολογγίου, προκειμένου να τον πάρει ο τελευταίος με το όχημά του, ένα μαύρο τζιπ, για να τον μεταφέρει στον κόμβο που βρίσκεται έξω από το Μεσολόγγι και οδηγεί στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε στην κατάθεσή του ο 50χρονος, αφού, όπως είπε, ο Μπάμπης του ανέφερε πως θα πήγαινε για κυνήγι με έναν φίλο του.

Έκτοτε, ο 50χρονος, δεν είχε καμία επαφή με τον Μπάμπη και όπως υποστηρίζει, επέστρεψε σπίτι του. Πλην, όμως, κάμερες ασφαλείας από διάφορα σημεία εκτός και εντός Μεσολογγίου τον «πιάνουν» να κινείται τόσο κατά μήκος της Ιόνιας Οδού όσο και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου.


Για νέα κατάθεση καλεί το Ανθρωποκτονιών τον 50χρονο κρεοπώλη

Οι αντιφάσεις του 50χρονου είναι πολλές, με τους τοπικούς αστυνομικούς να προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενδεχομένως και σήμερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αφού συγκεντρώσουν και αναλύσουν όλα τα έως τώρα δεδομένα, θα καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον 50χρονο.

Μόνο που αυτή τη φορά οι αστυνομικοί δεν θα αρκεστούν στις μισές απαντήσεις που έδωσε στους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Μεσολογγίου, αλλά θα προσπαθήσουν να τον «ξεκλειδώσουν» ώστε να τους αποκαλύψει την αλήθεια, την οποία αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής δεν έχει πει.

Διαβάστε ακόμα: Μεσολόγγι: Συνομιλίες "καίνε" τον κρεοπώλη - Ο καβγάς στα κοινωνικά δίκτυα πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη


Το χρονικό της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου

Ο Μπάμπης Κούτσικος έφυγε από το σπίτι του μετά τις οκτώ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση, ώστε να τον μεταφέρει στον κόμβο των πρώην ΤΕΙ για να πάει για κυνήγι με κάποιον φίλο του.

Στην κατάθεσή του ο βασικός ύποπτος υποστήριξε πως, αφού τον άφησε, επέστρεψε στο σπίτι του, ωστόσο διαψεύδεται ολοκληρωτικά από αρκετές κάμερες, αφού εντοπίζεται να οδηγεί στον παράδρομο της Ιόνιας Οδού, να αγοράζει ένα ρολό χαρτί κουζίνας από μίνι μάρκετ στην είσοδο του Μεσολογγίου, ενώ τον πιάνουν και άλλες κάμερες της περιοχής σε άλλα σημεία.

Επίσης, ο άνθρωπος που ο βασικός ύποπτος υπέδειξε ως τον φίλο με τον οποίο υποτίθεται ότι θα πήγαινε για κυνήγι ο Μπάμπης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν κανονίσει να βρεθούν το μοιραίο βράδυ. «Υπάρχει ένα κενό μιας ώρας, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν έχουμε καταφέρει να προσδιορίσουμε ακριβώς πού βρισκόταν (σ.σ.: ο βασικός ύποπτος), με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα», υποστηρίζουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.