Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη. Ο 39χρόνος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης της 41χρονης Γεωργίας, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία.

Μάλιστα σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για τον... βιασμό της αδελφής του

«Η πολύ έντονη αντιδικία που είχε ο κατηγορούμενος με την αδερφή του τα προηγούμενα χρόνια δεν συνδέεται με την υπόθεση της Γεωργίας που είναι υπό διερεύνηση. Όλο αυτό αναπαράγεται από τα μέσα με πρωτοβουλία της αδερφής του» δήλωσε ο δικηγόρος του 39χρονου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

«Η θέση η δική του είναι ότι η αδερφή του έχει έντονη αντιδικία μαζί του λόγω προσωπικών διαφορών και είναι πρόσωπο το οποίο έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική» προσθέτει ο δικηγόρος του συντρόφου της Γεωργίας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 41χρονης εγκύου (Εικόνες-Βίντεο)

«Το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος μετά από τις επανειλημμένες μηνύσεις της αδερφή του και δεν κρίθηκε από κανένα αρμόδιο δικαστήριο και δεν κρατήθηκε, ακόμα και αν οι ποινές ήταν με αναστολή κάτι δείχνει σε σχέση με την βασιμότητα των μηνύσεων. Δεν είναι δυνατόν να τρελάθηκαν όλοι οι δικαστές που χειρίστηκαν όλες τις υποθέσεις ή να θέλησαν να κάνουν χάρη στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Προφανώς έκριναν ότι δεν ετίθετο θέμα», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση του κατηγορούμενου, ο δικηγόρος του είπε πως βρίσκεται σε ταραχή και σύγχυση, ενώ για τον έτερο κατηγορούμενο που είναι και φίλος υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο δράστης.