Εφιαλτική ήταν η ζωή του 4χρονου από τα Μέγαρα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων έπειτα από ξυλοδαρμό από τον πατριό του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το παιδί είχε πέσει ξανά θύμα ξυλοδαρμού στο παρελθόν και μάλιστα είχε νοσηλευτεί για τον λόγο αυτόν άλλες τρεις φορές!

Το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης (10/01/2024) με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ., και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Το αγοράκι παραμένει διασωληνωμένο με σοβαρά τραύματα το κεφάλι και θλάσεις και κατάγματα σε άλλα σημεία του σώματός του.

Την ίδια στιγμή, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ, για να εντοπίσει τον 23χρονο δράστη και σύντροφο της 29χρονης μητέρας του παιδιού.

Με εισαγγελική εντολή βρίσκονται στο νοσοκομείο και τα άλλα 3 παιδιά της 29χρονης.

Κ. Δημογλίδου: «Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη»

Για το περιστατικό της βάναυσης κακοποίησης του 4χρονου μίλησε στον ΣΚΑΙ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου:

«Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. χωρίς να υπάρχει η αιτία του τραυματισμού, δεν δηλώθηκε ποτέ, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από το νοσοκομείο τις προηγούμενες φορές, όπως και αυτήν τη φορά. Έχει ασχοληθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με τη συγκεκριμένη οικογένεια, η εντολή του εισαγγελέα ήταν να παραμείνουν στο νοσοκομείο και τα 4 παιδιά. Ο δράστης αναζητείται παντού», δήλωσε.