Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι, με ισχυρό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και τις έρευνες να συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση του Μεσολογγίου, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σημείο και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα: Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Αυτό είναι το νέο βίντεο με τον κρεοπώλη που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ορατό είναι το ενδεχόμενο η μυστηριώδης αυτή υπόθεση να παίρνει μια άλλη τροπή, δηλαδή την πιθανή τροπή της εγκληματικής ενέργειας. Αυτός είναι και ο λόγος που μεταβαίνουν τα συγκεκριμένα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών -σύμφωνα με την ΕΡΤ- θέλουν να εξετάσουν ιδίοις όμμασι τα σημεία, τα επίμαχα σημεία τα οποία έχουν βρεθεί, τα στίγματα και από όπου έχουν παρθεί τα ευρήματα που εστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας.

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Κενά μνήμης επικαλείται ο 50χρονος κρεοπώλης

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος κρεοπώλης -φίλος του 31χρονου κυνηγού- εξετάζεται συνεχώς από τους αστυνομικούς. Παραμένει να έχουν διαφορές αυτά που λέει, σε σχέση με τα στίγματα που έχουν οι αρχές από τα ευρήματα που έχουν στην κατοχή τους, ενώ ο ίδιος επικαλείται και κενά μνήμης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: 


Με πληροφορίες από ΕΡΤ