Για τη σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο Mega ο δικηγόρος του 39χρονου φερόμενου ως δολοφόνου, Όθων Παπαδόπουλος. 

Αρνητική στάση φέρεται να κρατά, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο. ο 39χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του μαζί με τον 34χρονο φίλο του στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη - Όθων Παπαδόπουλος: "Ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας"

Για την υπόθεση μίλησε ο δικηγόρος του 39χρονου, Όθων Παπαδόπουλος.

«Τώρα πια έχουμε στα χέρια το υλικό της δικογραφίας, ώστε να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε και αμέσως μετά θα γίνει επί τούτου συζήτηση σε επισκεπτήριο με τον εντολέα μου. Ο ισχυρισμός του είναι ότι έχει εμπλακεί αποκλειστικά και μόνο από την απολογία του συγκρατούμενού του, που τον θεωρεί μοναδικό και κύριο υπαίτιο για ό,τι έχει συμβεί σε βάρος της Γεωργίας».

Σε επικοινωνία που είχε ο δικηγόρος με τον εντολέα του, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, ο 39χρονος ρωτούσε σχετικά με την κηδεία της Γεωργίας.

«Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα μαζί του μέσα στο γραφείο του ανακριτή ρωτούσε πότε θα γίνει η κηδεία της Γεωργίας και μου είπε ότι του είναι εξαιρετικά δύσκολο και ότι του λείπει».