Σοκ προκαλούν στο πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, συγκλονίζουν τα λόγια της αδερφής του 39χρονου φερόμενου ενός εκ των δραστών της άγρια δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Όπως είπε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1, «αυτό που δεν κατάφερε να κάνει σε μένα, το έκανε σε εκείνη» ενώ συνεχίζοντας ανέφερε πως: «Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να την προφυλάξω».

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Λυπάμαι που αυτός ο άνθρωπος είναι αδελφός μου» λέει η αδερφή του 39χρονου

Αναλυτικά η αδερφή του 39χρονου είπε: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει σε εμένα, γιατί εγώ κατάφερα να ξεφύγω, το έκανε δυστυχώς σε μια άλλη γυναίκα. Νιώθω τύψεις που δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να προειδοποιήσω, να βοηθήσω και ίσως να σώσω την κοπέλα από αυτόν τον άνθρωπο. Λυπάμαι που αυτός ο άνθρωπος είναι αδελφός μου».

Στην εκπομπή μίλησε και μία φίλη του 39χρονου η οποία δήλωσε, «η αδερφή του, μού είχε πει να μείνω μακριά του και όταν εκείνος έμαθε για την προειδοποίηση της αδερφής του την χτύπησε πολύ».