Αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της 41χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, έκανε η πρώην σύζυγος του 39χρονου. Η γυναίκα μίλησε στο Live News για τη στάση που κρατούσε ο 39χρονος δολοφόνος της εγκύου απέναντι σε αυτήν και τα παιδιά της το διάστημα που ήταν παντρεμένοι, ενώ ανέφερε και τον λόγο για τον οποίο χωρίσανε.

«Το 2010 παντρευτήκαμε το 2018 χωρίσαμε. Τώρα είναι ένα τέρας. Βίαιος πολύ. με χτυπούσε και είχα πάει 100 χιλιάδες φορές σε αστυνομικό τμήμα, τους έλεγα τοι είναι επικίνδυνος και δεν μου έδιναν σημασία. Είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα στην Πολίχνη, τότε με είχε χτυπήσει στο μάτι. Το τμήμα της Πολίχνης ανήκει στο ΑΤ στα Διαβατά. Μετά πήγα, Δωδεκανήσου, Εύοσμο και Κορδελιό. Έκανα τις μηνύσεις, αυτός κρυβόταν γιατί αν περάσει το 48ωρο δεν μπορούν να τον συλλάβουν, δεν ξέρω τι είναι. Μετά μου ήρθε ένα χαρτί τότε με την ενδοοικογενειακή βία, να πάει στην Τούμπα σε ένα κέντρο για να παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχικής υγείας για να ενταχθεί στην κοινωνία. Δεν ξέρω αν τα παρακολούθησε δεν νομίζω», είπε αρχικά η γυναίκα.

«Και τώρα εγώ δουλεύω, έχω εγώ τα παιδιά. Τα παιδιά είναι δικά μου όχι δικά του. Απέκτησα 2 παιδιά με εκείνον, ηλικίας 9 και 12 ετών. Τα παιδιά γνωρίζουν από την 1η στιγμή ότι το έκανε αυτό ο πατέρας τους. τα παιδιά μου από την πρώτη στιγμή γνώριζαν και κατάλαβαν ότι το έκανε ο πατέρας τους. αυτό μου είπαν γιατί πίστευαν ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει και σε μένα. Δεν χτυπούσε τα παιδιά, μόνο εμένα», δήλωσε στο Live News η πρώην σύζυγος του 39χρονου.

Ο λόγος που χώρισε με τον 39χρονο

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο LIVE NEWS η πρώην σύζυγος του 39χρονου, «Αυτός είχε φιλενάδα. Δεν με πείραζε αυτό, τα παιδιά με ένοιαζαν. Δούλευα, τέλειωσε η σύμβαση και έπρεπε να βρω άλλη δουλειά. Το διαζύγιο βγήκε τον Δεκέμβριο του 2018 αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο και καταδικάστηκε για διγαμία. Παντρεύτηκε με μία άλλη γυναίκα που την λένε Μαρία. Την Γεωργία που δολοφονήθηκε δεν την γνωρίζω, ούτε την Μαρία. Το διαζύγιο ήταν να βγει το 2018. Το 2019 έμεινα έγκυος, πίστευα ότι θα κάνουμε επανασύνδεση, με χτυπούσε όταν ήμουν έγκυος. Το έμαθα μετά εγώ αυτό ότι ήταν δίγαμος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γεωργίας».

«Έκλεβε πράγματα από το σπίτι. Και το τάμπλετ των παιδιών. Η αστυνομία μου είπε “να τα βρούμε”. Δεν έκανε χρήση αλκοόλ ή ουσιών. Τελευταία φορά μου είπε ότι θα κάνει παιδί “για να μου μπει στο μάτι”. Δεν ξέρω τι έκανε 2 χρόνια άλλα πιστεύω η οικογένεια της Γεωργίας δεν γνώριζε ότι είχε παιδιά αυτός. Δεν είχε επαφή με τα παιδιά. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα», κατέληξε η γυναίκα αναφορικά με τον 39χρονο.


Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η 41χρονη γυναίκα επιστρέφει σε αυτό το σπίτι με τον σύντροφό της και με το που μπαίνουν, ο φίλος του 39χρονου που ήταν ήδη μέσα της επιτίθεται.

Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν συνεννοηθεί και είναι αποφασισμένοι να την σκοτώσουν. Της δένουν τα χέρια με χειροπέδες, τη φιμώνουν και αφού την μεταφέρουν στο υπνοδωμάτιο, αρχίζουν να την μαχαιρώνουν με κουζινομάχαιρο.

Αφού βούτηξαν τα 80 ευρώ που είχε πάνω της, έβαλαν τη σορό σε ένα μπαούλο και τη μετέφεραν με αυτοκίνητο στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα αργά χθες το βράδυ.

Κατόπιν επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και απορρίπτοντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος, όπως τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του θύματος, το μέσο τέλεσης και το στρώμα του κρεβατιού επί του οποίου δολοφονήθηκε το θύμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο δράστες, εκείνες τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα, άλλαξαν το στρώμα του κρεβατιού, πάνω στο οποίο είχε ξεψυχήσει η έγκυος.