Σοκ προκαλούν στο πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, «καταπέλτης» είναι τα λόγια της πρώην συζύγου του 39χρονου δολοφόνου της εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Status» για τη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της. Η ίδια δήλωσε ότι «ήξερε ότι θα κάνει κακό» και πως «θα φτάσει σε αυτό το σημείο» εξαιτίας των αντιδράσεών του, ενώ τόνισε πως είχε την τάση να εκμεταλλεύεται τις συντρόφους του οικονομικά και να φτάνει ακόμα και σε σημείο να τις κλέβει, αποσπώντας κοσμήματα και χρήματα.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο πρώην σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας μαθαίνει από δημοσιογράφο για τη δολοφονία της - "Τι λέτε τώρα;"

Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…»

«Πιστεύω ότι έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία…», είπε η ίδια αναφερόμενη στη στυγερή δολοφονία της εγκύου, την οποία, όπως είπε, δεν γνώριζε προσωπικά. «Ήξερα πως αυτός την έφαγε, δεν υπολογίζει τίποτα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε πως, όταν έβλεπε τα ρεπορτάζ στους τηλεοπτικούς σταθμούς, σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι στη θέση της.

Η γυναίκα, που απέκτησε με τον 39χρονο δύο παιδιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τόνισε πως και τα παιδιά τους γνώριζαν ότι την κακοποιούσε και πως απευθύνθηκε πολλές φορές στις αστυνομικές Αρχές, ενώ έφτασε σε σημείο να κάνει και μήνυση στον δράστη.

Όσον αφορά τη δολοφονία, φαίνεται ότι την είχαν από κοινού σχεδιάσει ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του. Όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες τη σκότωσαν χτυπώντας τη με μαχαίρι στον λαιμό.

Υπενθυμίζεται πως η εξαφάνιση της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert. Η σορός της εγκύου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο φίλο του συντρόφου της.


Πηγή
: ΕΡΤ