Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο από την τραγική είδηση θανάτου 6μηνου βρέφους στη Βέροια.

Το βρέφος, όπως ανέφερε το parapolitika.gr, στις 14.05 προσήλθε στα ΤΕΠ του νοσοκομείου της πόλης χωρίς σημεία ζωής, ενώ υπήρχαν και εμφανή σημάδια κακοποίησης. Το παιδί έφεραν ο παππούς με τη γιαγιά με δικό τους μέσο.

Στο φως, όμως, έρχονται και νέα στοιχεία: Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Veriotis.gr, το τραγικό γεγονός συνέβη στο Μακροχώρι, όταν το μεσημέρι της Τρίτης οι παππούδες του άτυχου βρέφους ειδοποιήθηκαν από τα αδερφάκια του, για να σπεύσουν στο σπίτι της κόρης τους όπου βρήκαν το κακοποιημένο παιδί και κατόπιν μετέβησαν στον Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο θα διερευνήσει επακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο αγοράκι έχασε τη ζωή του.

Oι υποψίες για τον θάνατο του βρέφους στρέφονται στην 37χρονη μητέρα του, η οποία έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα και έχει συλληφθεί.


Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή


Φως στην υπόθεση που προκαλεί σοκ αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο θάνατος του βρέφους προήλθε από στραγγαλισμό ή από χτυπήματα, καθώς δεν έχει εμφανή σημάδια. Μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το σενάριο της χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, καθώς το μωρό δεν φέρει αμυχές. Επίσης, δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή του να πέταξε η μητέρα του παιδί από το μπαλκόνι.