Αρνητικός εμφανίζεται όλο το βράδυ ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης Γεωργίας, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον θάνατο της. Η άρνηση του συλληφθέντα, ουδόλως απασχολεί τις αρχές, αφού πλέον έχουν συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ έχοντας υλικό από κάμερες, αποτυπώματα αλλά και τη μαρτυρία του 31χρονου συνεργού του, που με χαρακτηριστική απάθεια περιέγραψε κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο άνδρες, όπως προκύπτει από τη μαρτυρία του 31χρονου τοξικομανή και σεσημασμένου για ληστείες και άλλα αδικήματα, είχαν στήσει καρτέρι στη 41χρονη Γεωργία. Η ζήλεια του συντρόφου, οικονομικά κίνητρα αλλά και η πρόσφατη εγκυμοσύνη της ήταν οι λόγοι, σύμφωνα με τον 31χρονο που ο 39χρονος του ζήτησε να την σκοτώσουν. Μόλις η Γεωργία μπήκε στο σπίτι, την ακινητοποιήσαν, την οδήγησαν στο κρεβάτι και εκεί, ο σύντροφος της, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 31χρονος, τη μαχαίρωσε με ένα μαχαίρι. Στην συνέχεια, την έβαλαν σε ένα μεγάλο ξύλινο κουτί, σα μπαούλο, τη μετέφεραν στο αυτοκίνητο και οδήγησαν μέχρι την Τρίγλια Χαλκιδικής, όπου την πέταξαν σε μια χαράδρα.

Κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού του 39χρονου, τους «έπιασε» να μεταφέρουν το μπαούλο, ενώ υπάρχει και άλλη κάμερα που δείχνει το όχημα εν κινήσει. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασε στη λύση του γρίφου, όταν εντοπίστηκαν αποτυπώματα στο σπίτι του 31χρονου σεσημασμένου κακοποιού. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν. Χθες, Δευτέρα, τον κάλεσαν για εξηγήσεις και μέσα σε λίγη ώρα ο φίλος του συντρόφου «έσπασε» και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες, προκαλώντας μάλιστα με την απάθεια που περιέγραφε κάθε πτυχή της δολοφονίας.

*Διαβάστε εδώ: Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του - Τα στοιχεία που τους πρόδωσαν

Ο σύντροφος της Γεωργίας μπήκε αμέσως στο κάδρο των υπόπτων 

Ήταν μια προσχεδιασμένη ενέργεια και μάλιστα, ο σύντροφος έκτοτε εμφανιζόταν ως ο άνθρωπος που την αναζητούσε. Από τις μαρτυρίες που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από φίλικά πρόσωπα της 41χρονης Γεωργίας, προέκυπτε πως δεν υπήρχε περίπτωση η γυναίκα να έφευγε χωρίς την 13χρονη κόρη της, την οποία υπεραγαπούσε. Η στάση του 39χρονου ήταν ύποπτη από την πρώτη στιγμή, αφού είχε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, οι οποίες όμως έδειχναν προσεκτικά διατυπωμένες. Το ιστορικό του, για σύλληψη ενδοοικογενειακής βίας, επιθέσεις και άλλα αδικήματα τον τοποθέτησαν αμέσως στο κάδρο των υπόπτων, με τους αστυνομικούς να αναζητούν εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγούσαν τις έρευνες στο επόμενο επίπεδο. Όλα αυτά, μέχρι τον εντοπισμό των αποτυπωμάτων του 31χρονου.

Σήμερα οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η νεκροτομή στη σορό της άτυχης Γεωργίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της συμπρωτεύουσας.