Με τον πιο σοκαριστικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καθώς βρέθηκε το πτώμα της μέσα σε μπαούλο, πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.


Θεσσαλονίκη:“Έσπασε” o φίλος του συντρόφου της 41χρονης εγκύου


Σύμφωνα με πληροφορίες, σεσημασμένος φίλος του συντρόφου της άτυχης Γεωργίας Μουράτη, που προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της Άκη και κατόπιν, με τη βοήθειά του, έβαλαν τη σορό της σε μπαούλο το οποίο και πέταξαν.

Πάντως, ο σύντροφός της, που επίσης προσήχθη, έως και χθες το βράδυ δεν είχε ομολογήσει.

Στο μεταξύ, κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου με το οποίο οι δύο άνδρες φέρεται να μετέφεραν το πτώμα.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: "Μίλησαν" οι κάμερες που φέρεται να δείχνουν τον σύντροφο και τον φίλο του να μεταφέρουν τη 41χρονη έγκυο μέσα σε μπαούλο


Το χρονικό

Από την Πρωτοχρονιά που χάθηκαν τα ίχνη της 41χρονης -η οποία ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα και ήδη είχε μία κόρη 13 ετών από προηγούμενο γάμο- η Αστυνομία είχε αποδυθεί σε αγώνα δρόμου, σε μία προσπάθεια να ξετυλίξει το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, έβαλε στο «μικροσκόπιο» των ερευνών τις τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Ο τελευταίος έδωσε από την πρώτη στιγμή πολύωρη κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. ενώ εξεταζόταν το κινητό του τηλέφωνο. Όμως, τα ειδικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος αδυνατούσαν να εντοπίσουν τυχόν διαγραμμένα μηνύματα, με αποτέλεσμα το κινητό του να σταλεί στα κεντρικά γραφεία των Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα για να «ανοίξει» και τα σβησμένα μηνύματα να ανακτηθούν.

Ταυτόχρονα, του έχει απαγορευθεί να ταξιδεύσει στην Αθήνα αεροπορικώς, ενώ σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις ο Άκης είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς έχει καταγγελθεί για πέντε ξυλοδαρμούς σε βάρος της αδελφής του! Τέλος, να σημειωθεί ότι χθες ο ίδιος είχε καταγγείλει μία περίεργη διάρρηξη στο σπίτι όπου έμενε με τη Γεωργία στην Καλαμαριά, θέλοντας προφανώς να διώξει από πάνω του τις υποψίες και να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή