Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα στο Μεσολόγγι οι έρευνες τον αρχών στο για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Τα ίχνη του νεαρού άνδρα χάθηκαν μυστηριοδώς όταν κατά τα λεγόμενα ενός άνδρα ο οποίος θεωρείται ύποπτος από τις αρχές θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι.

Ο άντρας εντοπίστηκε όχι όμως και ο Μπάμπης ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη μέρα παραμένει εξαφανισμένος. Το νεαρό αγόρι, στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία όπου εργάζεται σε εταιρεία με φωτοβολταϊκά.
Ο 31χρονος είχε έρθει για τις γιορτές στη πατρίδσ του το Μεσολόγγι και αύριο Δευτέρα θα επέστρεφε στη γειτονική χώρα.

20240107_085449_2
20240107_085503_2





Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει στις αρχές ο βασικός μάρτυρας που εξετάζεται, τον πήρε και τον μετέφερε σε ένα σημείο κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου και τον αφήσει για να πάει για κυνήγι και στην συνέχεια ο ίδιος, έφυγε για την ορεινή Ναυπακτία. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο άντρας ο οποίος προσήχθη χθες Σάββατο.

Έρευνες έχουν γίνει σε δύο σπίτια του υπόπτου ενώ θα εξεταστεί και το όχημα του από την σήμανση.

Δεκάδες συγγενείς του νερού Μπάμπη έχουν οργανωθεί σε ομάδες αναζητώντας το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον άνθρωπο τους. Όλοι ελπίζουν πως ο 31χρονος θα είναι ζωντανός, ωστόσο οι ώρες περνούν δίχως αποτέλεσμα προκαλώντας επιπλέον αγωνία στους συγγενείς.

Μεσολόγγι: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 31χρονου άνδρα

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024