Αδίστακτους χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής τους τρεις ανηλίκους, οι οποίοι εξευτέλισαν και διέσυραν με πρωτοφανή τρόπο έναν 13χρονο συμμαθητή τους, καταγράφοντας μάλιστα σε βίντεο όσα τον διέταζαν να κάνει. Το υλικό μάλιστα το διακίνησαν μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντάς το σε φίλους και συμμαθητές τους. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του θύματος.

Οι τρεις ανήλικοι συμμαθητές του προφανώς τον περίμεναν να βγει από το σπίτι, όπως και συνέβη, για να πάει μια βόλτα με το σκυλάκι της οικογένειάς του. Λίγες δεκάδες μέτρα μακριά οι δράστες τον πλησίασαν, τον απείλησαν ότι θα τον χτυπήσουν και τον έψαξαν για να του αρπάξουν τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο. Του πήραν τον σκύλο, αυτό ήταν το λιγότερο, αφού στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους δώσει τα παπούτσια, αλλά και το σκυλάκι του, πάντα υπό την απειλή ξυλοδαρμού, αλλά και ενός πιστολιού που υποστήριζε ότι είχε στην τσέπη του ο ένας εκ των τριών δραστών. Το μαρτύριο του 13χρονου δεν είχε τελειώσει όμως εκεί, αφού στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει ξυπόλυτος ένα τετράγωνο πιο κάτω. Όλη αυτή την ώρα ο ένας εκ των δραστών τον κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ οι άλλοι δύο τον κορόιδευαν.

Αγία Παρασκευή: Τα στοιχεία των δύο δραστών είναι γνωστά - Είναι συμμαθητές του θύματος

Κάποια στιγμή απειλώντας τον του ζήτησαν να γονατίσει στο έδαφος και να εξυβρίσει με τον πιο χυδαίο τρόπο δύο κορίτσια, με τα λόγια του να βιντεοσκοπούνται. Το υλικό διακινήθηκε στο διαδίκτυο και έντρομοι οι γονείς του 13χρονου, μόλις ενημερώθηκαν για ό,τι συνέβη, ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες αναζητούν τους δράστες. Τα στοιχεία των δύο δραστών είναι γνωστά, αφού είναι συμμαθητές του θύματος, ενώ ο τρίτος ήταν επίσης ανήλικος, αλλά ο άτυχος μαθητής δεν τον είχε ξαναδεί. Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό διασυρμού, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμα: Αγία Παρασκευή: "Θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα" - Οι απειλές στην οικογένεια του 14χρονου μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

Και όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα, οι ίδιοι δράστες το τελευταίο διήμερο είχαν ρίξει αυγά στο αυτοκίνητο του πατέρα του αγοριού, αλλά και άλλα αντικείμενα στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού του. Πρόκειται για ακραία μορφή σχολικού εκφοβισμού, η οποία δεν θα μείνει ατιμώρητη, ανέφεραν οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του 13χρονου, καθώς όλοι έχουν πάθει σοκ με το απίστευτο περιστατικό.