Με τιμές και σε βουβό κλίμα οδύνης τελέστηκε η ταφή του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.  Πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα αποδίδοντάς του τιμή. Μετά από κάθε πυροβολισμό η λέξη «Αθάνατος» ηχούσε σε όλη την ατμόσφαιρα.






Η οικογένεια του μαζί με τους συναδέλφους του από τα ΜΑΤ στην Αθήνα είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο αστυνομικό, που έχασε τη ζωή του μετά από 20 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και μετά το θανάσιμο, όπως αποδείχθηκε, χτύπημα από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη.

Οι συνάδελφοί του τον συνόδευσαν από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην τελευταία του κατοικία, στα κοιμητήρια Θέρμης με μια μεγάλη πομπή από περιπολικά, δίκυκλα και κλούβες και με τις σειρήνες να ηχούν και αυτές σπαρακτικά.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονιστικές εικόνες στην κηδεία του - Με σειρήνες περιπολικών αποχαιρέτησαν τον άτυχο αστυνομικό

Στα κοιμητήρια βρέθηκαν και ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και σύσσωμη η ηγεσία της ΕΛΑΣ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr.

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Γιώργου Λυγγερίδη – Ράγισε καρδιές η μητέρα του αστυνομικού: Βαστάω εγώ, βαστάω. Είμαι η μάνα του ''Λύγγε'' (Βίντεο)


Εικόνες από την ταφή του Γιώργου Λυγγερίδη


tafi-lyggeridis-1-final
tafi-lyggeridis-2-final
tafi-lyggeridis-3-final
tafi-lyggeridis-4-final