Το γιορτινό κλίμα έφεραν στο Γηροκομείο Αθηνών φοιτητές και φοιτήτριες ζαχαροπλαστικής που με πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων, έφτιαξαν γιορτινά γλυκά και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Η δράση αυτή, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, λίγες μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος, στόχο έχει να προσφέρει ευχάριστες στιγμές σε όσους έχουν ανάγκη, αλλά και να αναδείξει τη χαρά του εθελοντισμού στη νέα γενιά. Έτσι, μικροί και μεγάλοι μαζί έφτιαξαν ζύμες, έπλασαν μελομακάρονα και διηγήθηκαν γιορτινές ιστορίες από το παρελθόν.

*Διαβάστε εδώ: Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Λευκά λουλούδια για τον νεκρό αστυνομικό - Σε σοκ η τοπική κοινωνία (Εικόνες & Βίντεο)


«Στόχος είναι να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου

«Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο σε περιόδους γιορτών», δήλωσε ο συντονιστής της Παρέμβασης Νέων, Ορέστης Καρύπης, σημειώνοντας πως «τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ένα μεγάλο ρεύμα εθελοντισμού που δείχνει σε όλους μας πώς μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο δίνοντας λίγο μόνο από τον χρόνο μας σε όσους το χρειάζονται».

Η Παρέμβαση Νέων είναι μια πρωτοβουλία που λειτουργεί αποκλειστικά από εθελοντές σε όλο το φάσμα των δράσεων που οργανώνει.