Τον ίδιο του τον πατέρα σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο ένας ανήλικος μόλις 16 ετών σήμερα το βράδυ στα Καλύβια Αττικής.

Ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνεπλάκη για μία ακόμη φορά με τον πατέρα του με τον οποίο αρχικά φέρεται να λογομάχησαν. Σε κατάσταση αμόκ ο 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον ηλικιωμένο πατέρα του.

Πρόκειται για έναν άντρα 71 ετών, ο οποίος προσπαθούσε να συντηρήσει και να μεγαλώσει τον ανήλικο γιο του, κάτω από αρκετές δυσκολίες.

Το αγόρι φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και συχνά εκδήλωνε επιθετικές τάσεις. Οι έντονες λογομαχίες με τον ηλικιωμένο πατέρα του ήταν σχεδόν καθημερινές σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγείλει στους αστυνομικούς γείτονες της οικογένειας. Σήμερα το βράδυ μία γειτόνισσα του θύματος άκουσε φωνές και τον πατέρα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε το "100" .

Καλύβια: Οι αστυνομικοί βρήκαν τον πατέρα πεσμένο στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 16χρονο σε κατάσταση αμοκ και τον πατέρα πεσμένο στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο ανήλικος συνελήφθη ενώ η σορός του ατυχου άνδρα θα μεταφερθεί στο νεκροδομείο για ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 16χρονος δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, ενώ γενικά δεν ανταποκρίνεται στα ερωτήματα των αστυνομικών.