Καταδρομική επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχτηκε μία παρέα μαθητών του γυμνασίου, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στον Άλιμο, χθες το βράδυ, Παρασκευή 15/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα παιδί από την παρέα των μαθητών, με τραύματα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως είπαν οι μαθητές - 3 αγόρια και 4 κορίτσια - και οι δράστες της επίθεσης ήταν ανήλικοι από την Αργυρούπολη.

Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραΐσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 25-30 νεαρών.

Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο.

*Διαβάστε εδώ: Καταδρομική επίθεση στον Άλιμο: Τέσσερις τελικά οι συλλήψεις ανηλίκων από την ΕΛΑΣ -Τραυματίστηκαν τρία παιδιά

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση.


«Ο ένας από τους 4 δράστες που έχει συνελήφθη είχε πάνω του και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας»

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, για την υπόθεση όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20.20. Καθόντουσαν μία παρέα 7 παιδιών – πολύ νεαρών παιδιών ήταν 13 με 14 ετών – σε παγκάκια στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι. Εκεί τα πλησίασε μία ομάδα 30 ατόμων περίπου συνομηλίκων από άλλο δήμο, τους ρώτησαν αν είναι από τον Α. Δημήτριο και πριν προλάβουν να απαντήσουν ξεκίνησαν να τα χτυπούν».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκε ο δήμαρχος του Αλίμου με την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, ο ένας από τους δράστες που έχει συνελήφθη είχε πάνω του και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.