Σε 4 συλλήψεις προχώρησε τελικά η ΕΛ.ΑΣ. μετά την καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Παράσκευης εις βάρος ανηλίκων στην Πλατεία Καραϊσκάκη στον Άλιμο. Πρόκειται για τρία παιδιά ηλικίας 16, 15, 14 και 13 ετών.

Όπως ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ., μια ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε σε 8 ανήλικους χθες το βράδυ στην Πλατεία Καραϊσκάκη στον Άλιμο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν 3 παιδιά, εκ των οποίων το ένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με τραύματα στο πρόσωπο, για τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν στην προσαγωγή 4 ανηλίκων και στη συνέχεια στη σύλληψή τους. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, τρεις ανήλικοι ηλικίας 16, 14 και 13 συνελήφθησαν για απείθεια και ένας 15χρονος συνελήφθη για απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και κατοχή ναρκωτικών.

Άλιμος: Το χρονικό της καταδρομικής επίθεσης

Σύμφωνα με το notia.gr, που επικαλείται τις μαρτυρίες των ανηλίκων, οι δράστες ήταν από την Αργυρούπολη και εμφανίστηκαν ξαφνικά στην πλατεία. Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο.

Φαίνεται πως είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους, από τον γειτονικό δήμο που συχνάζουν στον Άλιμο.

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν.

Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε σε κοντινό σούπερ μάρκετ για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε μέσα στο κατάστημα.