Ξεχειλίζει η οργή στην Ξάνθη για τον θάνατο της 19χρονης Αϊσέ, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, τραυματίστηκε βαριά και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Ο 34χρονος αστυνομικός, που έχει συλληφθεί για το θανατηφόρο τροχαίο, παραδέχτηκε ότι παρέσυρε τη 19χρονη με το υπηρεσιακό του όχημα, αλλά αρνείται ότι την εγκατέλειψε.

Διαβάστε ακόμα: Ξέσπα ο ξάδερφος της 19χρονης που παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικός: "Ήξερε τι τον περίμενε, είναι η δουλειά του"


«Βράζει» από οργή η Ξάνθη - Πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο της 19χρονης

Οι κάτοικοι της Ξάνθης πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο της 19χρονης, ζητώντας να πέσει φως στην υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου σταμάτησαν φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη στη μνήμη της νεαρής κοπέλας, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr.


Το χρονικό του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος

Η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αϊσέ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στον Παλαιό Ζυγό, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός. Το σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι με το λουρί, κι αυτό ήταν που προκάλεσε πανικό στους συγγενείς της 19χρονης, με τη μητέρα της να βγαίνει στο δρόμο αναζητώντας τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, ο αστυνομικός παρέμεινε στο σημείο μετά το τροχαίο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας για να μη συλληφθεί. Έπειτα όμως από αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε, συνάδελφοί του κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με τον οδηγό που είχε χτυπήσει την κοπέλα. Πλέον, το λόγο στην υπόθεση παίρνει η Δικαιοσύνη.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Καβάλα, σε κρίσιμη κατάσταση, όπου έδωσε μάχη για να παραμείνει ζωντανή.

Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για την υπόθεση.