Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (12/12/2023), η 19χρονη από την Ξάνθη.Η άτυχη κοπέλα νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ, στο Νοσοκομείο της Καβάλας, έπειτα από το τροχαίο που τελικά της στοίχισε τη ζωή.

Η 19χρονη έπεσε πριν από λίγες ημέρες θύμα τροχαίου όταν είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός στην Ξάνθη, και με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να νοσηλευτεί στην εντατική του Νοσοκομείου της Καβάλας σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Αράχωβα – Το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη του χάσκι: ‘’Για το θάνατο του Όλιβερ ευθύνεται άνθρωπος… θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο’’ (Βίντεο)

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η κοπέλα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία της Ξάνθης που είχε σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό.

Οι γονείς της 19χρονης από την Ξάνθη που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο όπου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός, ζητούν οι υπαίτιοι ‘’να κριθούν από τη δικαιοσύνη’’

Το πρωί της Τρίτης (12/12/2023), μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου τους, Μιχάλη Πατεράκη, οι τραγικοί γονείς της 19χρονης εξέδωσαν δήλωση, ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Αναλυτικά στη δήλωσή τους σημείωναν:

‘’Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της.

Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το τραγικό συμβάν, να συμβάλει, δίδοντας πληροφορίες στις αρχές που μπορεί να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να οδηγήσει στην αλήθεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που στέκονται δίπλα μας και προσφέρουν τη συμπαράσταση τους. Η αμέριστη υποστήριξή τους, αποτελεί πηγή δύναμης και παρηγοριάς, στις δύσκολες αυτές στιγμές για την οικογένεια μας.

Παράλληλα εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το ιατρικό προσωπικό, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει αυτές τις κρίσιμες ώρες, για να βοηθήσει την κόρη μας.

Η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη’’.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News στο MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο: