Φωτογραφίες υπόπτων έδειξαν οι αστυνομικοί στον 16χρονο αδελφό του κατηγορούμενου -για τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού- μήπως και αναγνωρίσει κάποιους εκ των υποκινητών των επεισοδίων, οι οποίοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.


Επεισόδια στου Ρέντη: Ο αδελφός του 18χρονου δεν αναγνώρισε κανένα από τα επιδειχθέντα πρόσωπα

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες των parapolitika.gr, ο 16χρονος δεν αναγνώρισε κανένα από τα επιδειχθέντα πρόσωπα, ενώ έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τις κινήσεις του αδελφού του αλλά και του ίδιου, πριν, κατά την διάρκεια και μετά τα επεισόδια.

*Διαβάστε εδώ: Επεισόδια στου Ρέντη: Έκτο εικοσιτετράωρο μάχης για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος αστυνομικός – Αγωνία για του δείκτες των ζωτικών λειτουργιών του

Η αρχική του κατάθεση, κρίθηκε ελλιπής ενώ ήταν εμφανές πως ο 16χρονος ήθελε σε αρκετά σημεία να προστατέψει τον αδελφό του. Αυτά τα σημεία προσπάθησαν να ξεδιαλύνουν οι αστυνομικοί με τη δεύτερη κατάθεση του ανήλικου, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν προσέφερε περαιτέρω στοιχεία στις αρχές, πλην όμως επιβεβαίωσε την αρχική μαρτυρία ως προς το τι τους μετέφερε ο αδελφός του.

Στις φωτογραφίες, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των Παραπολιτικών, είναι τα πρόσωπα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Ο φερόμενος ως υποκινητής και κάποιοι εκ των βοηθών του, των ατόμων δηλαδή που μοίραζαν τα πολεμοφόδια στους χούλιγκαν.