Κλίμα οδύνης επικρατεί έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη, όπου η οικογένεια και οι φίλοι της 50χρονης Ελισάβετ θα της πουν το τελευταίο «αντίο». Λίγο μετά τις 10, το φέρετρο με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας έφτασε στην εκκλησία. Σφιχταγκαλιασμένοι, οι δικοί της άνθρωποι φώναξαν «αθάνατη» και «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr.


Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 50χρονη έκανε κηπουρικές εργασίες το μεσημέρι της Κυριακής 10/12, όταν ξαφνικά τα σκυλιά διέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του και διασχίζοντας τουλάχιστον 50 μέτρα μπήκαν στην αυλή της γυναίκας και της επιτέθηκαν. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στον ανακριτή, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη φύλαξη των ζώων του στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του.



Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 50χρονης: "Έχει ξαναγίνει, να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος"


Οργισμένος ο πρώην σύζυγος της 50χρονης Ελισάβετ, Στέργιος Κουτσουβάλογλου, ξεσπά λέγοντας: «Δεν πρέπει να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος; Έχει ξαναγίνει, απλώς αυτή τη φορά τα σκυλιά έγιναν δολοφόνοι εις γνώσιν του».



Το «παρών» στην κηδεία της άτυχης γυναίκας έδωσε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στέλνοντας την ευχή οι θεσμικοί φορείς να αναλάβουν δράσεις ώστε να εκλείψουν παρόμοια περιστατικά.

«Εύχομαι αυτό το τραγικό περιστατικό να αφυπνίσει όλους τους θεσμικούς φορείς, έτσι ώστε να αναλάβουμε όλοι μαζί δράσεις και πρωτοβουλίες για να περιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το τραγικό περιστατικό των δεσποζόμενων πλέον, πέραν των αδέσποτων ζώων», σημείωσε.

________________2_
________________3_
________________4_
________________10_