Ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης θρηνεί για το χαμό της 50χρονης και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Συγγενείς και φίλοι πέρασαν σήμερα από το σπίτι της άτυχης γυναίκας για να συλλυπηθούν τους οικείους της, ενώ όλοι έκαναν λόγο για μία γυναίκα που είχε στο επίκεντρό της, πάντα τον συνάνθρωπο.

Ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους, δοτική καθώς ήθελε να προσφέρει σε όλους και ήταν ενεργή στα κοινωνικά ζητήματα, όπως πρόσφατα κατά τις πλημμύρες στην Καρδίτσα όπου είχε συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: "Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου της", λέει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά

‘’Ο ιατροδικαστής ήταν από πάνω της… βγήκα έξω. Τα παιδιά εδώ ήταν πάρα πολύ χάλια, όπως και ο Στέργιος, ο πρώην άνδρας της. Αυτό που έμαθα μετά είναι ότι ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου… Τα συγκεκριμένα σκυλιά τα φοβόταν, γιατί έδειξε ότι βγαίνουν σκυλιά από εκεί. Όλη της η ζωή ήταν μία προσφορά, βοηθούσε τον κόσμο, μοίραζε τρόφιμα, μοιράζαμε μαζί έπιπλα, βοηθούσε όλο τον κόσμο από Κρήτη μέχρι Ορεστιάδα, μαζεύαμε πράγματα. Η Ελισάβετ τα οργάνωνε όλα και από εκεί ψηλά θα συνεχίσει να μας οργανώνει…’’, όπως ανέφερε η Σοφία Αργυροπούλου, φίλη του θύματος.

Αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα, στις 11.30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Πηγή: ertnews.gr