Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του Νίκου Κλειδώνη, 46 ετών. Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η σορός που είχε εντοπιστεί στις 3 Νοεμβρίου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί ανήκε στον 46χρονο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 28 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα: Συναγερμός στη Βοιωτία: Σορός άνδρα βρέθηκε σε χωράφι, τον εντόπισε βοσκός

Κορωπί: Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου η σορός του άτυχου άνδρα που εντοπίστηκε στις 3 Νοεμβρίου σε δύσβατη παραλιακή θαμνώδη περιοχή, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, ανήκε στον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη, που εξαφανίστηκε στις 28 Αυγούστου από την περιοχή.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα, τα αίτια θανάτου του οποίου διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

«Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κλειδώνης, 46 ετών, εξαφανίστηκε στις 28/08/2023 από την περιοχή του Κορωπίου. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νίκου Κλειδώνη στις 04/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενηλίκου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Νίκου Κλειδώνη που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν», καταλήγει η ανακοίνωση.