Για το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των δύο αλλοδαπών, Πακιστανικής αγωγής, που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία της 26χρονης ότι μια ομάδα έξι ατόμων της επιτέθηκαν σε πλαζ στο Κορωπί.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι τα έξι άτομα της επιτέθηκαν έξω από πλαζ στο Κορωπί αφαιρώντας της τη μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που την βιντεοσκόπησαν.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα δεν έχουν συλληφθεί και αναζητούνται.


Πώς συνέβησαν όλα

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 26χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της, που είναι Πακιστανός, και φεύγοντας εκείνη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ εκείνος πήγε να πάρει κάτι από το περίπτερο. Τότε και ενώ περίμενε μόνη της στον χώρο στάθμευσης, την περικύκλωσαν έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μάλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλυτώσει, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου.

Mιάμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 26χρονης κοπέλας από το Αιγάλεω.