Βγαίνουν εντός της ημέρας από τις φυλακές 20 Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί μετά τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσουρή.

Οι κατηγορούμενοι το προηγούμενο διάστημα είχαν υποβάλει στους τρεις ανακριτές αιτήσεις αποφυλάκισης και μετά το πέρας των συμπληρωματικών απολογιών τους ανέμεναν τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα και την απόφαση των ανακριτών για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημά τους.
Με ανακριτικές διατάξεις έγιναν δεκτές οι αιτήσεις αποφυλάκισής τους με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Κι άλλες αποφυλακίσεις Κροατών χούλιγκαν εντός της ημέρας 

Εντός της ημέρας αναμένονται κι άλλες αποφάσεις, καθώς έχουν υποβληθεί 95 αιτήσεις αποφυλάκισης από Κροάτες κατηγορούμενους.

Σχεδόν το σύνολο των Κροατών χούλιγκαν έχουν υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης.

Οι πρώτοι 20 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχαν μεταχθεί για τις απολογίες τους.