Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου δεν αποτελεί μοναδική υπόθεση που πρόκειται να απασχολήσει την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια. Αυτά τα στοιχεία υποδεικνύουν την πολύπλευρη δράση της περίφημης σπιτονοικοκυράς, που κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για τη δολοφονία της άτυχης 23χρονης.

Την ώρα που η δικαστική έρευνα για την πλήρη «χαρτογράφηση» της υπόθεσης προχωρεί, καθώς χθες επισκέφτηκαν τη 15η τακτική ανακρίτρια δύο γυναίκες οι οποίες θεωρείται πως έχουν στα χέρια τους κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση της Φαίης, έπεσε και νέα «βόμβα» από τον ερευνητή-συγγραφέα Χάρη Βεραμόν, καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» επικαλέστηκε μία ακόμη, νέα και συγκλονιστικότερη μαρτυρία.

Όλες οι νέες πληροφορίες

Σύμφωνα με τον πρωτοστάτη της προσπάθειας εξιχνίασης της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου, το βράδυ της περασμένης Τρίτης ένα πρόσωπο κάλεσε τον ίδιο την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο γραφείο της δικηγόρου Βούλας Δημητριάδου. Πρόκειται για τη νομική εκπρόσωπο του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης. Ο Χάρης Βεραμόν σημείωσε πως η μαρτυρία που έλαβε είναι άκρως σοβαρή. Το εν λόγω πρόσωπο ισχυρίστηκε στον ερευνητή πως γνωρίζει θύμα απάτης που έχασε το ποσό των 45.000 ευρώ μέσω ενεργειών της διαβόητης σπιτονοικοκυράς.

Παράλληλα, ο κ. Βεραμόν προανήγγειλε πως θα αιτηθεί την εξέταση των περιουσιακών στοιχείων της, όσο και των δύο θυγατέρων της, καθώς αφήνονται υπόνοιες για απάτη αρπαγής ακόμη και διαμερισμάτων. Η πιο σοβαρή καταγγελία που έκανε το εν λόγω πρόσωπο στον ερευνητή είναι πως η γυναίκα αυτή ευθύνεται για τη δολοφονία δύο ακόμη ανθρώπων μέσω δηλητηρίασης!

Την επίμαχη στιχομυθία, κατά την οποία το πρόσωπο κατέθεσε όλα τα παραπάνω συγκλονιστικά, επιβεβαίωσε και η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου. Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η πολύπειρη νομικός ισχυρίστηκε πως τα έχασε με όλα αυτά που άκουσε στην επίμαχη τηλεφωνική επικοινωνία. «Ο κ. Βεραμόν ήρθε όντως στο γραφείο μου το απόγευμα της Τρίτης και πραγματικά δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα. Αυτά που ακούσαμε μας συντάραξαν. Μιλάμε για τη χρονική περίοδο μεταξύ του 2016 με το 2018, όπου η συγκεκριμένη κυρία (σ.σ.: αναφέρεται στη σπιτονοικοκυρά), εκμεταλλευόμενη τη μοναξιά μιας ηλικιωμένης γυναίκας, κάπου μεταξύ Δάφνης και Νέου Κόσμου, την πλησίασε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να είχε στην κατοχή της μία σειρά από διαμερίσματα. Όπως διατυπώθηκε η καταγγελία, θεωρώ πως ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι η σπιτονοικοκυρά, σε συνέργεια με κάποιους ανθρώπους και συγκεκριμένα συμβολαιογράφο, πούλησαν και οικειοποιήθηκαν το τίμημα από δύο ορόφους! Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ισχυρίστηκε ακόμη πως γνωρίζει για τους θανάτους δύο ανδρών, οι οποίοι πιθανότατα έπασχαν από ψυχικές νόσους. Προφανώς, κι εκείνοι διέθεταν κάποια περιουσιακά στοιχεία. Ο μάρτυρας τόνισε πως έχασαν τη ζωή τους, επειδή η σπιτονοικοκυρά τούς φαρμάκωσε! Ο συγκεκριμένος μάρτυρας είχε καταθέσει τα πάντα στο ΑΤ Δάφνης, όμως κανείς δεν μερίμνησε να ερευνήσει την υπόθεση», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Δημητριάδου!


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023