Η πρώην σύντροφος του τράπερ που ανατίναζε τα ATM είχε κάνει καταγγελία για ξυλοδαρμό και βιασμό στο αστυνομικό τμήμα στις αρχές Αυγούστου του 2020, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Star.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την επισκέφθηκε στο σπίτι της στα Βόρεια Προάστια, για να δει το παιδί τους. Ξεκίνησε καυγάς με αποτέλεσμα, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε η ίδια, να τη χτυπήσει άσχημα και να τη βιάσει.

Είχε διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, αλλά δεν προχώρησε γιατί η πρώην σύντροφος μετά από λίγα 24ωρα απέσυρε την καταγγελία.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του τράπερ, το περιστατικό ήταν ένας «ερωτικός καβγάς» και δεν του ασκήθηκε ποτέ δίωξη.

Ο τράπερ αντιμετωπίζει πλέον και μία νέα κατηγορία: την απόπειρα ανθρωποκτονίας για τους πυροβολισμούς που ανταλλάχθηκαν με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταξίωξης στο Αίγιο τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν στην περιοχή, ενώ αποδέχθηκε μόνο την έκρηξη στην Ερμιόνη.

Μιλώντας στο Star είπε: «Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτή τη φορά ειλικρινής, όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ότι πραγματικά έχω κάνει. Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζήτω συγνώμη. Έγινα μπαμπάς σε πολύ μικρή ηλικία και δυστυχώς τα παιδιά μου με έχουν στερηθεί. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν. Σε καμία περίπτωση δε θα πείραζα ποτέ τον οποιοδήποτε συνάνθρωπο μου. Έχω τεράστια ευαισθησία με αυτό το ζήτημα και είναι για μένα αδιαπραγμάτευτο».

H συμμορία ανάμεσα τους και ο γνωστός τράπερ στις 8 Σεπτεμβρίου τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων  στα Χάνια της Εύβοιας.

Πάρκαραν το αυτοκίνητο με αναμένα φώτα μπροστα από το ΑΤΜ, τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο μηχάνημα και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν γρήγορα, πηγαίνοντας μπροστά από το αυτοκίνητο. Δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε η έκρηξη.

Δύο άτομα έτρεξαν προς το ΑΤΜ, ενώ ακολούθησε και ένα τρίτο άτομο που βγήκε από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με την αστυνομία, και ο νωστός τράπερ.